От няколко дни принц Уилям е на официално посещение без

...
От няколко дни принц Уилям е на официално посещение без
Коментари Харесай

Коя манекенка смята Уилям за най-красивия принц

От няколко дни принц Уилям е на публично посещаване без брачната половинка си Кейт Мидълтън. След като погледа мач от Световното в компанията на принца на Йордания, той посети Йерусалим и други свети места.

Покрай уговорките и срещите на високо ниво, английският престолонаследник откри време и за развлечение. Той участва на изтънчено градинско празненство в Тел Авив , проведено от посланика на Англия.

На събитието принц Уилям не остана без приятна компания. Част от нея се оказа и моделът Бар Рафаели , някогашна другарка на Леонардо ди Каприо.

Красавицата остана очарована от принца и даже не се опита да скрие този факт. Тя показа, че Уилям е доста обаятелен . И двамата с брат му Хари са добре изглеждащи мъже, само че той е най-най измежду принцовете . Какъв комплимент единствено!

Публикация, споделена от Bar Refaeli (@barrefaeli) на Юни 26, 2018 в 8:20 PDT

А преди празненството Рафаели показа фотография с яркочервената рокля на Виктория Бекъм, която избра за мотива. До нея се вижда хаштаг " подготвена да посрещна принц Уилям " .

 Снимка 365267

Часове преди този момент, брачният партньор на Кейт Мидълтън бе обкръжен от последователки по бански , които пожелаха да се снимат с него по време на разходката му из израелската столица.

 Снимка 365268

В Тел Авив принц Уилям имаше и по-скоро инцидентна, в сравнение с публична среща с победителката от последното издание на Евровизия Нета . Визитата му продължава и какво ли още може да се случи до нейния край...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР