От няколко дни принц Хари е отново във Великобритания, а

...
От няколко дни принц Хари е отново във Великобритания, а
Коментари Харесай

Какво каза кралицата на Хари след Мегзит

От няколко дни принц Хари е още веднъж във Англия , а скоро към него ще се причисли и Меган Маркъл за последните им публични кралски задължения. Преди това да стане обаче, херцогът на Съсекс организира първата си среща на четири очи с кралицата.

Двамата са обядвали дружно в неделя, 1 март, и са прекарали цели четири часа в диалози . Тонът им е бил надалеч от сериозен и по-скоро другарски, без изключително напрежение, каквото се очакваше да съществува посред им.

Според източници от двореца, кралицата е декларирала на внука си Хари, че той постоянно ще бъде добре пристигнал, в случай че в един предстоящ миг реши да се върне в кралския двор и да поеме още веднъж своите задължения и работеща кралска персона.
 Снимка 469897

Не е ясно по какъв начин херцогът на Съсекс е реагирал на тези думи, само че сме сигурни, че те няма да го разубедят след решението, което към този момент взе дружно със брачната половинка си. Най-важното за него обаче е реализирано - да резервира положителни връзки със фамилията , макар че ще заживее надалеч от него, написа ABC.
 Меган Маркъл, MET Gala и първото огромно звездно събитие на херцогинята
Бляскавото завръщане на Меган в Холивуд

Доста самоуверен ход

В идващите дни ще забележим принц Хари и Меган Маркъл за финален път в ролята им на представители на кралския двор . Те ще участват на няколко събития, на едно от които ще се съберат и с принц Уилям и Кейт Мидълтън. А след 31 март стартират живота си на чисто.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР