От няколко дни при обиколката си“ в Северозапада, бившият премиер

...
От няколко дни при обиколката си“ в Северозапада, бившият премиер
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Блокираха не само строителството, блокираха държавата

„ От няколко дни при „ обиколката си “ в Северозапада, някогашният министър председател Кирил Петков показва, че не е осведомен с нито един план от този район, като че ли не е управлявал страната близо година. Нагло е този, който блокира и спря всички планове за Севера и Северозапада, който не постави един метър асфалт по пътищата на България, който даже не знае къде се строи да се изправи пред българските жители и да пита „ къде е пътят Видин – Ботевград “.  Видно от днешния „ професионален “ клип – Кирил Петков не е намерил трасето, по което се работи “.

Това написа в профила и във Facebook някогашният районен министър Петя Аврамова.

„ Важно е всички да знаят, че от година и половина не се строят и не се ремонтират значимите за Северозапада пътища заради некомпетентността и безхаберието на Кирил Петков и компания “, твърди тя.

„ Блокираха освен строителството, блокираха страната. Сега хората се чудят по какъв начин да си платят сметките, храната, медикаментите, а този, който ни вкара в хаоса, търси пътищата, които не е построил през трагичното му ръководство на страната. Строителството на пътя Видин – Ботевград започва през 2019 година с правите Видин – Макреш и Мездра – Ботевград. Възложени са 128 км от общо 167 км от пътя. През 2021 година държавното управление на ГЕРБ остави завършили административни процедури и предоставено строителство от Видин до Ружинци и от Мездра до Ботевград “, твърди тя.

В момента имало спрени планове, неизплатени ремонтни и строителни действия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР