От новия сезон младежкият национал Константин Тошков ще играе в

...
От новия сезон младежкият национал Константин Тошков ще играе в
Коментари Харесай

Балкан се подсили с младежки национал

От новия сезон младежкият национал Константин Тошков ще играе в Балкан. Договорът сред него и клуба бе подписан през днешния ден, той е за една година.

Константин Тошков е един от младите надарени български баскетболисти. Първият му сезон с професионален контракт бе предходната година с Ямбол. Там той тренираше и играеше под управлението на Тони Дечев, с който ще продължат да работят дружно, само че към този момент в Балкан. С екипа на Ямбол той изигра 27 мача, в които има приблизително по 6.5 точки, 1.9 битки и 2.8 асистенции.

Константин Тошков е роден през 2002 година, играе на позиция гард, висок е 186 см. Продукт е на положителната школа на БУБА баскетбол, при мъжете игра и в Левски. Премина през всички национални обединения. На европейското в Сараево през 2018 година бе титуляр във всичките 8 мача и е трети в класацията по асистенции на това състезание.

Заради известни здраословни проблеми Константин Тошков не можа да вземе присъединяване това лято с младежкия народен тим до 20 години на европейското - дивизия Б в Грузия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР