От ноември 2022 г. България си има нова красива миска,

...
От ноември 2022 г. България си има нова красива миска,
Коментари Харесай

Появиха се секси фотоси на Мис България 2022 Александра Кръстева /снимки/

От ноември 2022 година България си има нова красива миска, която е носителка на купата.
Победителката в състезанието " Мис България 2022 " се споделя Александра Кръстева и е родом от София. Девойката е едвам на 19 години, само че все пак се оправи с отлично с цели 15 съпернички.
Александра не получи публичен хейт за външния си тип след състезанието. Честно казано, от години не сме имали победителка, която да не е оплювана за визията си. Може би последната такава беше Теодора Мудева - " Мис България за 2018 ". Миналата година хората се съгласиха, че момичето в действителност има капацитет и утвърдиха избора на журито.
Не можем да отречем, че и ние ѝ симпатизираме и я намираме за много красива, по тази причина и постоянно хвърляме по едно око на профила ѝ в обществените мрежи. Макар Александра Кръстева да не е изключително дейна там, случва да се качи някоя фотография, с която, въпреки и леко,  ни открехва вратата към персоналния си живот.
Виждаме към купонясва с другари, по какъв начин се забавлява с кучето си и къде си почива. От време на време в Instagram Александра качва и някоя фотография от професионален ангажимент. И последните такива ни оставиха без думи, тъй като " Мис България 2022 " наподобява в действителност отлично. 
Кадрите са дело на Надя Кънева. На тях Алексанра Кръстева театралничи по черно боди, като прикрива гърдите си с лалета в черен цвят. Има и такива, на които " Мис България 2022 " е по дънки, само че акцентът още веднъж са цветята върху гърдите ѝ. Както означиха и някои от почитателите ѝ, Александра е доста естествена, нежна и красива. И много секси, бихме добавили ние.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР