От най-новия храм в Ямбол, „Успение на Пресвета Богородица“ стартира

...
От най-новия храм в Ямбол, „Успение на Пресвета Богородица“ стартира
Коментари Харесай

Димитър Иванов, кандидат за кмет на Ямбол: За да бъде Ямбол променящ се и бързо развиващ се град – гласувайте с номер 43 в бюлетината за ПП ГЕРБ

От най-новия храм в Ямбол, „ Успение на Пресвета Богородица “ започва акцията за Местни избори 2019 на политическа партия ГЕРБ. Кандидатът за кмет на Ямбол Димитър Иванов, дружно с претендентите за общински съветници, с другари и симпатизанти на Ямбол и ГЕРБ се включиха в отслужването на водосвет за здраве и триумф, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„ С нова сила, с възобновен екип, с доста работа, с отношение към жителите, с позитивизъм ГЕРБ Ямбол потегля към продобиване на локалния избор. Ще прекъснем отрицателната наклонност в Ямбол. Ще подобрим разговора с жителите. Работим за хората, работим за Ямбол “, това е част от посланието на Димитър Иванов към жителите на Ямбол.



„ За да бъде Ямбол изменящ се и бързо разрастващ се град поръчител е ръководството на Политическа партия ГЕРБ и изборът на номер 43 в бюлетината “, безапелационни са от ГЕРБ.

Програмата на ГЕРБ за Ямбол залага на натурализъм, конкретика на планове и решения, поддръжка от страна на държавното управление и финансова ангажираност и обезпеченост на предложенията.

Промяната в Ямбол е забележима. Да продължим с ГЕРБ – това приканват и претендентите за общински съветници в Ямбол.



Кандидатът за кмет Димитър Иванов показа листата с общински съветници. В нея влизат, както нови лица, експерти, специалисти в своята област, по този начин и одобрени и потвърдили се персони. Водач на листата е доктор Димитър Рунков, млад и одобрен съдов хирург.



Няколко съществени акцента в програмата си за ръководство означи Димитър Иванов. Първо – разговор, отваряне и отношение към гражданите; дейна и целенасочена политика към кварталите. „ Промени се образът на централната градска част. Влизаме да работим в кварталите “, сподели претендентът за кмет на Ямбол. Друга огромна концепция за развиването на района, по която към този момент Димитър Иванов работи - е рекострукцията на пътя Ямбол – Сливен. Едновременно с това пускане на обща Индустриална зона сред двата града. И двете хрумвания имат както стопански, по този начин и обществен резултат. И двете хрумвания са подкрепени от Министерство на регионалното развитие и Министерство на стопанската система. Още при започване на управническия мандат новият кмет и екипът му подобрят някой съществени общински действия в интерес на жителите и бизнеса. Става дума за налог здания и такса боклук, транспортното обслужване и други „ Предлагаме и ще работим за повече спортни и детски площадки и реновиране на спортната инфраструктура. Инвестицията в децата, младежите и спорта е от изключителна значимост за израстването на младежите “, сподели още претендентът за кмет на Ямбол Димитър Иванов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР