От Националния борд по туризъм изпратиха благодарствено писмо до премиера

...
От Националния борд по туризъм изпратиха благодарствено писмо до премиера
Коментари Харесай

От Националния борд по туризъм с благодарствено писмо до Борисов и Горанов

От Националния ръб по туризъм изпратиха благодарствено писмо до премиера Бойко Борисов по отношение на отлагането с шест месеца на Наредба Н-18.

"Проведената през вчерашния ден среща по покана на Министъра на финансите господин Владислав Горанов с управлението на Национална агенция за приходите беше доста градивна и даде опция на туристическия бизнес да показа своите причини и съображения ", показват от борда по туризъм.

И прибавят, че ще продължат партньорски да си взаимодействат с Министерството на туризма и с всички държавни институции, които имат отношение към образуване на национална туристическа политика, тактика и съответната законова наредба за устойчивото развиване на туризма в Република България.

Ето и цялостния текст на писмото им:

На общителното внимание на:
Г-н Бойко Борисов
Министър-председател на
Република България

Копие до:
Г-н Владислав Горанов
Министър на финансите на
Република България

Г-жа Галя Димитрова
Изпълнителен шеф
НАП

ОТНОСНО: Отлагане на влизането в действие на Наредба Н-18

Уважаеми господин Министър-председател,
Бихме желали да се обърнем към Вас от името на всички членове на Националния Борд по Туризъм и да изразим нашата признателност по отношение на решението Ви за отсрочване на влизането в действие на Наредба Н-18 с шест месеца.

Проведената през вчерашния ден среща по покана на Министъра на финансите господин Владислав Горанов с управлението на Национална агенция за приходите беше доста градивна и даде опция на туристическия бизнес да показа своите причини и съображения.

Националният Борд по Туризъм е най-голямата работодателска организация в бранша и съставлява обединявания интерес на главните вложители в региона на туристическата промишленост и обвързваните с нея браншове в стопанската система.

Ще продължим партньорски да взаимодействаме с Министерството на туризма и с всички държавни институции, които имат отношение към образуване на национална туристическа политика, тактика и съответната законова наредба за устойчивото развиване на туризма в Република България.

С почитание:
Красимир Гергов, Председател на УС на НБТ

д-р Полина Карастоянова, Изп. шеф на НБТ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР