От началото на юли в Центъра за обслужване на клиенти

...
От началото на юли в Центъра за обслужване на клиенти
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО приема заявления за свободен пазар на специализирано гише за обслужване

От началото на юли в Центъра за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО във Варна действа профилирано гише, предопределено за клиенти, които купуват електрическа енергия на свободен пазар у нас. Все повече дребни и междинни компании минават от контролиран на либерализиран пазар и заради тази причина ЕНЕРГО-ПРО обособи настрана място за обслужване, за облекчение на тези клиенти.

Новата точка за обслужване в потребителския център на компанията във Варна дава опция за регистрация на обект на краен клиент в пазара на електрическа енергия по свободно контрактувани цени, както и подаване на заявление за промяна на координатор на балансираща група. Нормативно регламентираният интервал за подаване на документи по тези процедури е до 10-о число на месеца, предшестващ месеца, за който се желае смяната. Поради това експерт обслужване на клиенти ще приема и обработва заявки за свободен пазар от 1-во до 10-о число всеки месец.

Десетки компании към този момент се възползваха от удобството на новото гише през първите 10 дни на юли. Специализираното обслужване икономисва време и улеснява процедурите, свързани с либерализиран пазар. През септември компанията възнамерява да открие такива профилирани гишета за обслужване на свободен пазар в своите центрове в Горна Оряховица и Шумен, както и да обособи още едно гише в ЦОК Варна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР