От началото на този парламент сме доказали, че заедно с

...
От началото на този парламент сме доказали, че заедно с
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: С Демократична България можем да търсим и намираме решения

" От началото на този парламент сме потвърдили, че дружно с " Демократична България " (ДБ) можем да търсим и намираме решения, които да държат и да дефинират евроатлантическия път на България. Нашите две парламентарни групи, а и освен, са поръчител за това ", сподели Десислава Атанасова, ръководител на ПГ на ГЕРБ-СДС по време на среща с представители на Демократична България.

По време на срещата бяха разисквани някои съществени въпрои за страната, като приемането в еврозоната, бюджетната политика, както проблеми на сигурността. Обсъждането е част от поредност от срещи за търсене на вероятни парламентарни болшинства консенсус, по самодейност на ГЕРБ-СДС. Такива към този момент бяха извършени с представителите на " Продължаваме Промяната ", " Българска социалистическа партия за България " и " Възраждане ".

От Демократична България молиха да не се вършат бързи промени в Изборния кодекс. Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов разяснява: " Ние сме обезпокоени от самия развой, както той сега се конфигурира. Има голямо количество оферти сред първо и второ четене, които прекрояват изборния развой в България ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР