От началото на седмицата в цялата страна се извършват засилени

...
От началото на седмицата в цялата страна се извършват засилени
Коментари Харесай

Засилени проверки на камионите и автобусите в страната

От началото на седмицата в цялата страна се правят засилени взаимни инспекции, ориентирани към водачите на товарни коли и рейсове , оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Контролът се организира от чиновници на „ Пътна полиция “, Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация “ и Агенция „ Пътна инфраструктура “.
 Министерство на вътрешните работи
Екипите наблюдават за техническата редовност на транспортните средства, обезопасяването и укрепването на транспортираните товари, недопускане превишаването на оптимално допустимата маса, спазването на времената за отмора от страна на водачите, потреблението на предпазни системи.
 Министерство на вътрешните работи
Засилени са инспекциите за приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Те се организират по главните посоки на напредване на директно преминаващите през страната товарни коли, посочи основен контрольор Лъчезар Близнаков от отдел „ Пътна полиция “ в Главна дирекция " Национална полиция ".
 Министерство на вътрешните работи
„ Действията ни са ориентирани към обезпечаване на сигурността на жителите, като не допуснем в трафика да се движат водачи и транспортни средства, представляващи риск за всички нас.

Няма да позволим тези тежки машини да се движат по пътищата в страната, в случай че не са спазени всички условия за безвредното им придвижване “, изрично съобщи гл. контрольор Близнаков и сервира извинения към останалите участници в пътното придвижване за породеното стеснение при напредването им в днешния ден.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР