От МОН ще стремят към максимално присъствена учебна година. Това

...
От МОН ще стремят към максимално присъствена учебна година. Това
Коментари Харесай

Служебният министър на образованието: Готвим се за две кризи

От МОН ще стремят към оптимално присъствена образователна година. Това съобщи служебният министър на образованието и науката проф. Сашо Пенов. Той показа през днешния ден своя екип в Министерството на образованието и науката и целите си през времето на деяние на служебния кабинет.

Според него има две рецесии, които биха ни сполетяли през идната образователна година - утежняване на епидимичната конюнктура и на енергийната обстановка.

" Ще се ръководим от правилото оптимално наличие в просветителните институции при полагане на грижа за здравето както на децата и студентите, по този начин и на учителите и преподавателите ", сподели министърът.

По отношение на енергийната конюнктура той означи, че средства за осъществяване на държавната политика ще се обезпечат, а различен е въпросът от фактическата обстановка с наличността на отоплителните материали.

" Мисля, че средствата не са проблем на страната, с цел да се обезпечи естественото протичане на образователния развой през зимните месеци ", добави Пенов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР