От момента на приключване на мисията "Аполо" през 1972 г.

...
От момента на приключване на мисията "Аполо" през 1972 г.
Коментари Харесай

Тайни, които NASA няма да разкрие: Истината за това защо хората спряха да летят до Луната

От момента на привършване на задачата "Аполо " през 1972 година Съединени американски щати започнаха да поддържат стратегиите за кацане на хора на лунната повърхнина в режим на подготвеност. Никой не е летял до спътника ни от 50 години. Но преди известно време NASA разгласи, че астронавти ще бъдат изпратени на Луната след четири години.

Новата задача беше наречена "Артемида ". Ако всичко върви добре, това ще бъде второто кацане на Съединени американски щати на лунната повърхнина.

Американското държавно управление неведнъж е казвало, че повода NASA да спре последващите задачи до спътника на Земята след 1972 година е, че няма задоволително финансиране. Но в действителност повода може да се крие в нещо напълно друго.

По време на друга задача през 1969 година, откакто галактически транспортен съд кацна на Луната, имаше ненадейно спиране на радиопредаванията, продължителността на които беше две минути. Мнозина не възприемат това като случай и имат вяра, че по това време астронавтите са обсъждали видяното от спътника. Това може да са извънземни същества, летящи чинии и по този начин нататък.

В края на 70-те те щяха да изпратят Аполо 18 на Луната, само че в последния миг всичко беше анулирано. След известно време се появи информация, че са открити данни, които гласят, че задачата въпреки всичко се е състояла. "Астронавтите освен кацнаха на лунната повърхнина, само че и видяха извънземен живот. Но защото държавното управление се намеси, възобновените фрагменти по този начин и не бяха разгласени и скоро всички клюки стопираха ", споделят осведомени с задачата.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР