От Министерство на вътрешните работи в Тайван заявиха, че регулациите

...
От Министерство на вътрешните работи в Тайван заявиха, че регулациите
Коментари Харесай

Тайван затяга разпоредбите за обмен с Китай

От Министерство на вътрешните работи в Тайван обявиха, че регулациите за покана на китайски жители в Тайван за кратковременен продан ще бъдат затегнати.

Министерството разгласи посредством прессъобщение, че е изменило „ Мерките за разрешаване на жители на континентален Китай да влизат в региона на Тайван “. Влязло в действие неотложно, тайванските компании или организации би трябвало да бъдат регистрирани в страна от най-малко три години преди да имат право да поканят китайски жители. Преди фирмите бяха в положение да го създадат след една година от регистрацията си.

Изменението изисква също по този начин китайските жители и тайванските компании да дават документи, в това число отчети за бюджета и разноските от последните три години, които да бъдат подробно прегледани, с цел да се предотвратят всевъзможни опити за машинация. Според вътрешното министерство изменението е ориентирано към китайски корпорации, неправителствени организации, храмове и църкви, които вземат участие в научни и софтуерни проучвания, изкуство и литературни действия или дават помощ за образование на тайванските национални спортни тимове.

От министерството обявиха още, че държавното управление на страната приветства постоянния продан сред Тайван и Китан, само че в случай че откри какъвто и да било опит за машинация, ще организира задълбочени следствия със съответните организации и ще прегледа случая в сходство със закона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР