От Марица излязоха с декларация по повод новия спортен комплекс,

...
От Марица излязоха с декларация по повод новия спортен комплекс,
Коментари Харесай

От Марица: Изграждането на нов спортен комплекс ще бъде от полза за всички

От Марица излязоха с декларация във връзка новия състезателен комплекс, чието строителство се чака да стартира скоро. Те разгласиха и фотоси от положението все още на терена до Английската гимназия, който очевидно е безстопанствен от години. Срещу построяването на комплекса изненадващо се оповестиха шефовете на Английската и Руската гимназии под претекст, че те имат лични планове за същия терен и ще изгубят пари при този процес, както и че при вероятно изграждане на комплекса посещаващите го ще влизат безотговорно на територията на учебните заведения. Ето декларацията, която от Марица разпространиха:

Собственикът на ПФК “Марица 1921 ” Пловдив господин Христо Христов, треньорите от школата на клуба, както и децата трениращи в нея и техните родители приветстват новината за построяването на нов състезателен комплекс до Английската гимназия в Пловдив! Ръководството на клуба изрича признателност към Община Пловдив в лицето на кмета на града господин Здравко Димитров и зам.кмета по направление “спорт, юношески действия и обществена политика ” господин Георги Титюков, за напъните им в тази посока. Въпросният терен все още е занемарен, необезопасен, разграден и се намира в извънредно неприятно положение, като на процедура е неспособен за каквато и да е спортна активност. Изключение вършат терените, които употребява клубът и които той поддържа със свои сили и средства. Изграждането на нов състезателен комплекс ще бъде от изгода, както за всички трениращи деца от школата на “Марица ”, по този начин и за учениците от двете гимназии, а и като цяло за регион “Северен ” и за града ни.

Изразяваме вяра, че планът ще се осъществя и младите футболисти, учениците и децата от квартала ще имат разполагаем едно съвременно, добре стопанисвано място, на което да упражняват! Защото те го заслужават!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР