От Манчестър Сити потвърдиха, че най-скъпият защитник в света Бенжамен

...
От Манчестър Сити потвърдиха, че най-скъпият защитник в света Бенжамен
Коментари Харесай

Най-скъпият защитник аут за 9 месеца

От Манчестър Сити потвърдиха, че най-скъпият бранител в света Бенжамен Менди ще претърпи интервенция на коляното в Барселона, откакто бе открито, че има скъсани връзки на дясното коляното. Това на процедура значи, че френският национал ще бъде отвън игра 9 месеца.

Манчестър Сити заплати 49,3 милиона паунда на Монако за 23-годишния футболист.

Менди изигра единствено четири мача за „ гражданите” този сезон и се контузи в срещата с Кристъл Палас (5:0) предходната събота.

През седмицата Менди изгледа от трибуните триумфа над Шахтьор Донецк с 2:0 в груповата фаза на Шампионската лига, след което отпътува за Барселона, където мина спомагателни медицински проучвания при доктор Рамон Кугат, който е другар на Хосеп Гуардиола и предходната година лекува Венсан Компани и Кевин де Брюин.

„ Манчестър Сити може да удостовери, че Бенжамен Менди има скъсани външи връзки на дясното коляно. Бенжамен ще се подложи на интервенция в петък. Всички в клуба му пожелаваме бързо възобновяване “, се споделя в формалното известие на „ жителите “.

Ман Сити загуби главен състезател за няколко месеца

„ Нашите усещания са, че той ще отсъства по-дълго време от предстоящото. Много съм отчаян поради него. Той е необикновен човек и не заслужаваше това, което му се случи. Същото преди година стана с Илкай Гюндоган. Много скърбя за Бенжамен. Той ще ни липсва доста. Ще забележим дали ще вземем заместител на Менди през януарския трансферен прозорец. Ние в този момент разполагаме с Данило, Фабиан Делф и Зинченко, които могат да играят на неговата позиция и да го заместят. Ще забележим по какъв начин ще действаме “, разяснява мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР