От Лукойл“ правят преглед на стратегията си за активите си

...
От Лукойл“ правят преглед на стратегията си за активите си
Коментари Харесай

„Лукойл“ обмисля да продаде бизнеса си в България

От „ Лукойл “ вършат обзор на тактиката си за активите си в страната ни , като се преглежда и опцията за продажба на бизнеса . Това оповестиха от нефтодобивната компания, представена от Агенция „ ТАСС “. В изказването се показва:

„ Поради забележителна смяна в изискванията на работа на предприятията от групата „ Лукойл “ в България, стартира работа по преразглеждане на тактиката за този актив. Ще бъдат оценени разнообразни разновидности с присъединяване на интернационалните консултанти, в това число и продажбата на бизнеса. “

В известието написа още, че страната ни е приела дискриминационни закони и има несправедливи , тенденциозни политически решения по отношение на централата, нямащи нищо общо с цивилизованото контролиране на огромния бизнес или с растежа на приходната част от българския бюджет.

Компанията счита да осведоми управляващите ни за по-нататъшните си дейности във връзка с активите в България. И акцентират, че влагат у нас над 20 години, като в рафинерията в Бургас са вложени повече от 3,4 милиарда $, в резултат на които заводът се е трансформирал в един от най-екологичните и високотехнологични в Европа.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР