Като екип даваме заявка да работим така, както и досега

...
Като екип даваме заявка да работим така, както и досега
Коментари Харесай

Мая Димитрова: Ще продължим започнатото в социалната сфера – приоритет са ни младите хора, майките и възрастните

„ Като екип даваме поръчка да работим по този начин, както и до момента - за хората и в името на хората. Ще водим положителна акция, само че с ясни послания. ” Това съобщи лидерът Мая Димитрова при представянето на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” в Добрич за идните парламентарни избори.
Тя уточни, че претендентите за депутати на социалистите са представители на съвсем всички общини в региона. „ Всички претенденти са потвърдили се експерти в региона в която работят, сред нас има фармацевти, учители, инженери, хора занимаващи се с частен бизнес, адвокати и работещи в региона на земеделието ”, сподели Димитрова.
Водачът на листата Мая Димитрова е с висше техническо, икономическо и юридическо обучение. Била е депутат в 45-то, 47-мо, 48-мо и 49-то Народно заседание.
Вторият Павлин Росенов Йорданов, роден през 1983 година, е магистър фармацевт, приключил „ Фармация ” в Медицински университет Варна. Общински консултант от групата на Българска социалистическа партия в Генерал Тошево.
Гинка Христова е трета, родена през 1973 година Завършила е Технически университет Варна със компетентност „ Магистър по модерни технологии в земеделието “. Занимава се с частен бизнес, фамилна с две деца. Втори мандат общински консултант в община „ Добричка ”.
Четвърта в листата е Мария Атанасова Кирякова, родена през 1972 година, по обучение е фармацевт. Председател е на БСП-Каварна и общински консултант в община Каварна.
Петият Стоян Люцканов е икономист по обучение, занимава се с частен бизнес, регионален координатор на Българска социалистическа партия и общински консултант.
6. Антон Дочев Стоянов е на 36 години. Бакалавър треньор и преподавател по физическо образование и спорт.  Мaгистър „ Управление на образованието ”. Работи като преподавател по физическо образование и спорт в ПГТО „ Дочо Михайлов ”, град Тервел. Общински консултант първи мандат. Семеен с три деца.
7. Деян Георгиев Димитров, роден е през 1982 година Завършил публицистика в Шуменския университет. Председател на ШК " Хармония 25 " Шабла. Треньор по шах, играч, арбитър, уредник. Международен занаятчия по кореспондентен шах. Два мандата общински консултант в Община Шабла.
8. Маринела Вълчева Балчева е на 53  години. Професионален бакалавър по ремонт и употреба на транспортна техника. Работи в областта на селското стопанство. Общински консултант в община Добричка.
9. Иван Петров Костов -  роден през 1953 г.  Магистър, инж. Машини и уреди. Председател на  УС АПГЕТ в Република България.   Работи в сферата  на опазването на здравето - трудова медицина.
10. Боян Саркизов – магистър по философия, работи като преподавател. Председател е на Общинския съвет на БСП-Добрич, общински консултант в Община Добрич.
„ Ще продължим започнатото: в обществената сфера ще продължим да работим за младежите, за майките, за възрастните. Ще се борим лечебните заведения да не са търговски сдружения, ще продължим да работим за по-добро обучение и развиване на стопанската система ”, разяснява Мая Димитрова.
Наред с националните цели, претенденти за народни представители от Добрич ще отстояват ползите на живеещите в региона, измежду които решение на проблемите, свързани с водоподаването, ремонт на инфраструктурата и пътищата в региона, пътищата Генерал Тошево-Кардам, пътя Добрич-Лясково, Житница-Черна, за които от години се получават, само че се вършат единствено козметични поправки и хората страдат от това. Ще упорстват още за разширение на пътя Добрич-Варна и за обезпечаване на междуселищен превоз с цел да могат хората, живеещи в дребните обитаеми места, с цел да стигат до общинските центрове и до регионалния град.
„ Обръщам се към всички поданици на област Добрич: Българска социалистическа партия е партията, която може да промени метода на живот в страната. Винаги сме работили в интерес на хората, желаеме и този път вашето доверие. Излезте и гласувайте, единствено с вашите гласове ще променим метода си на живот, дружно с вашето доверие можем да създадем България страна без задкулисие. Подкрепете „ Българска социалистическа партия за България ” с номер 24 на 9 юни ”, прикани лидерът Мая Димитрова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР