От Левски очакват днес отговор от боса Васил Божков. Както

...
От Левски очакват днес отговор от боса Васил Божков. Както
Коментари Харесай

Левски чака днес отговор от Васил Божков

От Левски чакат през днешния ден отговор от боса Васил Божков. Както е известно, проведените почитатели му насочиха четири въпроса, написа " Тема спорт ". Те желаят, в случай че той или негови сътрудници повече не могат да устоят тима, да трансферира мажоритарния пакет акции. Треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов изяви предпочитание да стане техен предявител.

" Най-нормалното е, в случай че съществува вид господин Божков да продължи да финансира клуба. Това е най-хубавото решение. Той е възпрепятстван. Ако не може, посредством негови сътрудници или рекламодатели - това също е алтернатива, те да извадят колата от калта. Краен вид е акциите да попаднат у нас, последователите, с цел да можем да отидем и да просим от врата на врата. Това ще бъде някакъв кърпеж, само че и някакво избавление. Защото патовата обстановка, в която е Левски, изисква отговори. Силно се надявам на следващия ден господин Божков, или до края на седмицата - ние не сме в положение да го притискаме - да отговори, сподели Папазов пред телевизия " Европа ".

" По никакъв метод, който и да е представител на страната не ми е поставял изискване. Както мога и да подсигурявам, че по време на диалозите господин Божков за момент не ми е поставял изискване - това или това. Но съм уверен, че ще даде акциите доброжелателно. Защото няма потребност да поставя на здрава глава бинт ", добави баскетболният експерт.
 Илия Христов: Това е най-тежкият миг в историята на Левски
Илия Христов: Това е най-тежкият миг в историята на Левски

" За мен най-важното е да се резервира историята на клуба "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР