От лагера на баскетболния отбор на ЦСКА отговориха на критиките

...
От лагера на баскетболния отбор на ЦСКА отговориха на критиките
Коментари Харесай

ЦСКА с официална позиция след нападките от президента на Рилски

От лагера на баскетболния тим на ЦСКА дадоха отговор на рецензиите на президента на Рилски състезател инж. Петър Георгиев, който през вчерашния ден атакува " армейците ", заявявайки следното: " За тая аудитория, която имат ЦСКА, и тази зала е огромна, тъй като имат 20 души ". Ето какво разгласиха " алените " като позиция в формалната си страница във " Facebook ".

" Изказванията на Петър Георгиев през последните дни подхождат на ентусиаст или началник на дребен състезателен клуб, само че никога на ръководител на НБЛ и член на УС на БФБ.

И с цел да не бъдем голословни прилагаме една фотография - това е физкултурният салон в СУ " Никола Велчев " в Самоков. От основаването на БК Рилски Спортист през 1993 година до 2008 година, когато бе открита ОБЩИНСКАТА зала в Самоков, Рилски Спортист играеше мачовете си тук. През половината от времето, когато Петър Георгиев е издържал баскетбола в този град, Рилски играеше във физкултурен салон!

Въпреки това всички останали клубове приветствахме появяването на Рилски състезател на баскетболната карта. Без иронични, остроумни и заядливи намеци. Ако не беше Община Самоков, най-вероятно Рилски Спортист още щеше да се подвизава във физкултурния салон и да е горделив участник в ББЛ.
 Президентът на Рилски се заяде с ЦСКА: Тази зала им е огромна, те имат 20 фена Президентът на Рилски се заяде с ЦСКА: Тази зала им е огромна, те имат 20 фена
Да, в този момент ЦСКА играе в дребна зала, която не подхожда на името, историята и упоритостите на този клуб. Но това е нашата зала. Сами сме си я трансформирали в дом от руините. Един монумент на безстопанствеността в българския спорт се трансформира в оборудване, което всеки ден събира над 100 деца. Знаем, че това е краткотрайно решение.

По време на целия сезон бяхме безпределно толерантни към противници, условия в другите зали и не си позволихме да разясняваме съдийството. Не постоянно сме били съгласни със протичащото се, само че в името на баскетбола и имиджа на спорта сме премълчавали.

Това ни доброжелателно държание неправилно бе разчетено като уязвимост. Явно създадохме заблуда у някои хора, че могат да се упражняват по тематиката ЦСКА. Време е да спрат! ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР