От края на май бившата брадърка Джулиана Гани ще може

...
От края на май бившата брадърка Джулиана Гани ще може
Коментари Харесай

Малката Джулка стана Мастър шеф

От края на май някогашната брадърка Джулиана Гани ще може да приказва умело освен за силикон, състезания по хубост, сватби, танци и пластични интервенции, само че и за храна. Малката Джулка, както започнаха да я назовават в къщата на Големия брат, е една от участничките в единадесетия сезон на „ Черешката на тортата “, който започва на 30 май. За своето показване тя заложи на супер ексцентрично ястие-кавърма със сьомга. Манджата, типично българска, се готви със свинско или пилешко, само че очевидно Гани е решила да се направи на Мастър началник и да я усъвършенства, като употребява риба.



Силиконката се аргументирала, че по този начин ястието е и много по-диетично, описа за Hotnews.bg участник в фотосите. От 30 май всяка делнична вечер идва с кулинарен многобой сред обичаните ни звезди. Сред участниците този сезон, които ще показват началник умения, са Веси Бонева, Дичо, Цветомир Иванов - Цецо, Джулиана Гани, Искрата, Бобо.
Първата седмица на обичаното кулинарно развлекателно риалити „ Черешката на тортата “ стартира с певицата и продуцент Веси Бонева, рок идола Дичо, водещия на „ Семейни войни “ Цветомир Иванов - Цецо и Деси Цонева.

С гледането идва апетита. Домакините този сезон ще впечатляват гостите си с отношение, артистичност, кулинарни умения и смели изненади. Изпълнението на рецептите и етикета в кухнята зорко ще бъдат следени от водещия началник Иван Манчев. Надпреварата за най-хубаво осъществяване на рецептата за купа „ Най-добър хазаин “ е изпълнена с непредвидени изненади и все по-интересни предписания.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР