ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Андрю Нембхард направи тройка от 31 фута,

...
ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Андрю Нембхард направи тройка от 31 фута,
Коментари Харесай

Крайният 3 на Андрю Нембхард дава победа на Пейсърс със 111-106 над Никс. Индиана се придвижва в рамките на 2-1

ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Андрю Нембхард направи тройка от 31 фута, решаваща за тайбрека 16 секунди преди края, Тайрис Халибъртън вкара 35 точки и Индиана Пейсърс се събраха в четвъртата четвърт, с цел да победят ударените и с малко играчи Ню Йорк Никс със 111-106 в петък вечер в мач 3 от полуфиналите на Източната конференция.

Никс ​​все още водят в най-хубавата серия от седемте с 2-1 с мач 4 несъмнено за неделя в Индианаполис. Ню Йорк водеше с девет при оставащи 9:45 минути и беше в позиция да поведе с безапелационна преднина от 3-0, само че с Jalen Brunson, занимателен от травма на десния крайник, Никс не можаха да се задържат.

Nembhard вкара единствено пет точки – всичките в последната минута – до момента в който Халибъртън приключи с втория си следващ връх в плейофната кариера. Паскал Сиакам добави 26 точки и седем битки, до момента в който Майлс Търнър имаше 21 точки и 10 битки.

Донте Ди Винченцо поведе Никс с 35 точки, 7 от 11 за 3 точки. Брънсън имаше 26 точки и шест битки, в това число изравняващи 3 42 секунд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР