От компанията се похвалиха с отличното си представяне на местния

...
От компанията се похвалиха с отличното си представяне на местния
Коментари Харесай

HONOR представи официално селфи-смартфонa HONOR 10 Lite и HONOR Watch в България

От компанията се похвалиха с отличното си показване на локалния пазар през 2018-а и оповестиха наличие в над 600 магазина у нас
В началото на седмицата HONOR показа пред българската аудитория два от най-новите си смарт продукта – HONOR 10 Lite и HONOR Watch .

HONOR 10 Lite e моден селфи смарт телефон на цена от 429 лева Със своята 24-мегапикселова предна AI камера с разнородни разкрасителни резултати HONOR 10 Lite е планиран да обезпечи съвършеното селфи на потребителя – зашеметяващо и в същото време естествено изглеждащо. Оборудван с EMUI 9.0 и Android 9 , HONOR 10 Lite идва при нас с хубав дизайн в преливащи цветове и дребен капковиден ноч, осигуряващ над 90% съответствие екран към тяло.



HONOR Watch Magic , въпреки това, е грациозен смарт часовник , подобаващ за всички аспекти на всекидневието. Той идва със сензорен екран с висока резолюция, 7-дневен живот на батерията, 50-метрова водоустойчивост, 24-часов мониторинг на сърдечната периодичност и доста точна GPS локализация. Часовникът е идеалната композиция сред жанр и функционалност, което го прави подобаващ за всеки мотив.



На българския пазар HONOR 10 Lite може да бъд е закупен от Telenor, Vivacom, Technopolis и Techmart в цветовите комбинации небесно синьо (Sky Blue), сапфирено синьо (Sapphire Blue) и среднощно черно (Midnight Black). Серията часовници HONOR Watch Magic пък ще бъде на персонална в България от март 2019 година на преференциалната цена от 369 лева в цветовете Lava Black и Moonlight Silver.

„ Феновете на HONOR са извънредно дейни както онлайн, по този начин и офлайн. Те харесват смарт устройства, които освен вършат живота по-лесен, само че и им оказват помощ да изразят персоналния си жанр. HONOR 10 Lite и HONOR Watch са основани точно да удовлетворят техните условия “. Това сподели Тома ш Весели, Маркетинг шеф на HONOR за района . „ Със своя съвременен дизайн, ярки цветове и премиум функционалности HONOR Watch и HONOR 10 Lite са идеалното решение за всеки консуматор и за всяка потребност. “
HONOR 10 Lite – съвършеният избор за всеки фен на селфит o
Като продължение на нововъведенията в селфи фотографията, въведени при предходните модели HONOR 9 Lite и HONOR 10, с HONOR 10 Lite HONOR подвига летвата още по-високо посредством осем сюжета, разпознавани в действително време.

Алгоритъмът, задвижван от изкуствен интелект, разпознава разнообразни подиуми за секунди, позволявайки на камерата да усъвършенства чертите на лицето и фона, като трансформира времето на експозиция.

Предната камера на HONOR 10 Lite поддържа и лицево различаване и разнообразни AI функционалности за разкрасяване, с помощта на които устройството може да персонализира резултатите за разкрасяване съгласно възрастта, пола и цвета на кожата, което значи, обезпечено красиво селфи всякога. Смартфонът идва и с 4-в-1 технологията за светлинен синтез, която улавя повече светлина в условия на едва осветяване, и с 3D портретното осветяване, което предлага пет разнообразни светлинни резултата, с които може да превърнете всеки кадър в профилна фотография или забавно Insta story.



Дизайнът на задния панел на HONOR 10 Lite е извънредно атрактивен – изработен е  от осем пласта ослепителен материал за блестящ образен резултат. В България моделът ще разполагаем в няколко енергични преливащи цветови комбинации: небесно синьо, сапфирено синьо и среднощно черно. Всички те са въодушевени от светлината и цвета на небето в другите часове на деня.

В допълнение към впечатляващите камера и цветове HONOR 10 Lite предлага и необикновен 6.21-инчов FullView HD екран и капковиден дизайн на ноча, с помощта на който съотношението екран към тяло е над 90%.


HONOR Watch Magic с тилен дизайн и супер устойчивост
HONOR Watch Magic съгласно основателите си е съвършеното допълнение за всеки жанр и мотив. Тази нова серия смарт часовници се предлага в два цвята: Lava Black и Moonlight Silver. Часовниците са направени от специфична неръждаема стомана 316L и италианска телешка кожа и идват с комфортна и здрава силиконова каишка. HONOR Watch тежи единствено 32.5 гр. и е с дебелина 9.8 мм, което го подрежда измежду най-леките и най-тънките на пазара. Керамичната рамка е мощно устойчива на надраскване и е обработена при специфичен развой, който подсигурява нейната издръжливост във времето.

Корпусът е направен от биоразградима найлонова пластмаса. Заедно със своята съвременна двулицева каишка, която е устойчива на влага, смарт часовникът е въплъщение на комфорт и жанр. HONOR Watch е функционален, само че и грациозен – той е съвършеният избор както за работното място и фитнеса, по този начин и за празненства, с помощта на неговия повсеместен дизайн, изкусен до съвършенство
Безкомпромисна функционалност и продуктивност
В допълнение към изтънчения си и грациозен дизайн HONOR Watch е и доста функционален. Той идва с 1.2-инчов AMOLED сензорен екран с висока разграничителна дарба с резолюция от 390×390 пиксела при 326PPI и предлага ясна картина даже при директна слънчева светлина за великолепно потребителско преживяване.

Задвижван от първия в промишлеността чипсет с двойна архитектура и дълготрайна батерия, HONOR Watch е високо енергийно ефикасен и обезпечава безпроблемно 7-дневно потребление с едно зареждане. Часовникът може да издържи цялостен един ден и единствено с едно бързо 10-минутна зареждане.

HONOR Watch поддържа разнородни действия навън и закрито, в това число планинско катерене, тичане, колоездене и плуване. Водоустойчивостта му е до 50 метра и може да мери броя на загребванията за всеки жанр плуване. Часовникът е извънредно благонадежден сателит, който може деликатно да следи ритъма на тренировката ви, да проучва и да прави рекомендации за усъвършенстване.

Новият смарт часовник поддържа три съществени GPS системи за следене: GPS, GLONASS и GALIEO. Той обезпечава точна локализация даже в гъсти гори или градски региони, което е изключително потребно за следене на вашето бягане или колоездене. Той също по този начин сигнализира за входящи повиквания, SMS известия и идни хотелски или полетни резервации.
Мониторинг на здравето 24 часа, 7 дни в седмицата
HONOR Watch обезпечава прецизен 24-часов мониторинг на сърдечната периодичност, с цел да може да следите вашето здраве, без значение дали сте в придвижване, или спите. С технологията HUAWEI TruSeen™ 3.0, която употребява високо акуратен PPG датчик и AI логаритъм, смарт часовникът следи тъкмо сърдечната периодичност в действително време.

HONOR Watch разполага и с други технологии за мониторинг на здравето. TruSleep™, който е сертифициран от CBD в Харвардското здравно учебно заведение, следи за качеството на съня, като проучва вашите привички за сън и дишане. TruRelax™, създаден от HUAWEI и Института по логика на психиката на Китайската академия на науките, пък следи кръвното налягане в действително време, като употребява данни за вариабилност на сърдечната периодичност (HRV).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР