От Катедралния храм „Рождество Богородично“ във Велико Търново Коалиция ГЕРБ-СДС

...
От Катедралния храм „Рождество Богородично“ във Велико Търново Коалиция ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов: ГЕРБ тръгва към изборите за победа и съставяне на стабилно правителство

От Катедралния храм „ Рождество Богородично “ във Велико Търново Коалиция ГЕРБ-СДС започва предизборната си акция. Водачът на листата проф. Костадин Ангелов, кметът и регионален координатор на ГЕРБ Даниел Панов и претендентите за народни представители възпламениха свещ за здравето на всички великотърновци и жителите на района. Молебенът бе отслужен от отец Асен, а службата почетоха също ръководителят на локалния парламент във Велико Търново Венцислав Спирдонов, регионалният водач на Съюз на демократичните сили Мирослав Трифонов, членове и симпатизанти на ГЕРБ от целия район.



Пред медиите от Велико Търново проф. Костадин Ангелов показа претендентите за народни представители, издигнати от обединението. „ За мен е голяма чест още веднъж да съм лидер в Историческата и духовна столица на България. Великотърновци и жителите на региона могат да разчитат на моята поддръжка във всеки един миг на денонощието.Моите съидейници и сътрудници в листата имат нужния опит, имат нужните умения, потвърдили са се като водачи, като управленци, като хора на достойнството и думата. Най-важното е, те ще показват почтено Велико Търново и региона, тъй като е виновен, заслужен и през целия си живот.Всеки от тях може да води разговор, знае по какъв начин да основава мостове, а не да гради стени “, безапелационен бе проф. Костадин Ангелов.



Кризите се редят една след друга поради болните властови амбициина един човек, който доскоро повече от година подвигна пестник и счупи гръбнака на българската народна власт. На хората им омръзна от избори. Те към този момент не имат вяра на обещания за ярко бъдеще, на следващите, преоблечени в нови облекла умни, красиви, честни, съвършени нови български политици. От Велико Търново – историческата и духовна столица на България, с хората в листата на Коалиция ГЕРБ-СДС ясно заявяваме, че би трябвало да се постави завършек на политическата рецесия. За да могат да бъдат позволени и другите рецесии – здравна, икономическа, обществена. Изходът е единствено един – работещо Народно заседание, парламентарно болшинство и държавно управление с ГЕРБ “, безапелационен бе проф. Костадин Ангелов. Той добави, че хората в ГЕРБ са потвърдили, че могат да преведат България през рецесии и то сполучливо, даже в сложни моменти да подсигуряват непоклатимост, да носят отговорност за всички решения, за живота на българските жители.

„ Ние отново ще се оправим. Тръгваме към тези избори за победа и с цел да съставим работещо и устойчиво държавно управление “, приключи проф. Ангелов.

ГЕРБ ще бъде незаобиколим фактор и в идващото Народно заседание и без ГЕРБ няма по какъв начин да се сформира работещ кабинет, споделиха още претендентите за народни представители с номер 32 в бюлетината. По думите им последните два Народното събрание са потвърдили, че консенсусът сред партиите на митинга се е лимитирал само до премахването на един или различен човек в страната. България няма потребност от това, а съгласие, с цел да бъдат решени належащите проблеми, отлагани към този момент половин година.




Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР