От женския баскетболен тим на Берое разпространиха отворено писмо с

...
От женския баскетболен тим на Берое разпространиха отворено писмо с
Коментари Харесай

Дамският Берое постави въпроси на баскет-федерацията

От женския баскетболен отбор на Берое разпространиха отворено писмо с редица въпроси към българската федерация по баскетбол.

Отворено писмо на БК Берое - Стара Загора до президента на БФБаскетбол, управлението на БФБаскетбол и до БК Монтана 2003

Уважаеми господин Глушков,

уважаеми дами и господа управителни фактори в Българския баскетбол,

уважаеми сътрудници от БК Монтана 2003,

Спазвайки положителния звук, както през целия сезон досега, бихме желали да изтъкнем няколко събития от последните дни и да сложим към Вас няколко въпроса, в чиито правилни отговори не се съмняваме:

1. Отказът на БФБ да се съобрази с настояването на БК Берое – Стара Загора (и да одобри напълно с позицията на Монтана 2003) да отсрочи с 24 часа мача от А група против Монтана 2003, макар че то беше импортирано в период и беше съобразено с Наредбата на БФБ за осъществяване на Директива за птиците в А група – дами сезон 2017-2018 година

2. Защо групата състезателки от Монтана 2003 в женския народен тим на България е останала с ден повече в Испания след евроквалификационната среща против домакините? Допуска ли се разделяне на състезателки в националния тим и на какъв принцип се случва това – в случай, че към девойките от БК Берое, да вземем за пример, сходно предложение не е отправено?

3. С оглед на горепосоченото, у нас разумно се породиха въпросите: Има ли БФБ по-специално отношение към БК Монтана 2003 и негови представители? Чувства ли БФБ, че толерира в избрани моменти БК „ Монтана 2003 “ и негови представители? и На какво се дължат позитивните отговори на първите два въпроса, в случай че те въпреки всичко са такива?

С почитание,

управлението на БК Берое – Стара Загора
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР