От известно време Plovdiv24.bg води собствено разследване по темата относно

...
От известно време Plovdiv24.bg води собствено разследване по темата относно
Коментари Харесай

Попитахме кметицата на Куклен: Обещала ли е съдействие за изграждането на крематориум? Мълчи!

От известно време Plovdiv24.bg води лично следствие по тематиката по отношение на желанието на компания "Фундамент " ООД да строи инсинератор за човешки тленни остатъци край Пловдив, на територията на Куклен.

Всички изявления по тематиката досега, можете да прочетете единствено тук!
Проектът срещна отпор от локалното население, локалната власт обаче, в лицето на кметицата Мария Белчева, е с извънредно противоречива позиция по въпроса.
Пред съгражданите си тя твърди, че ги поддържа в нежеланието им да има крематориум край Куклен, но следствие на Plovdiv24.bg сподели, че дейностите й са извънредно спорни.

Белчева настойчиво се пробва посредством казионни прессъобщения и платеното им разпространяване да убеди кукленци, а и пловдивчани, че не желае инсинератора.

Поредното такова прессъобщение дойде преди 2 дни в редакцията на Plovdiv24.bg. Ние отговорихме,ч е ще го публикуваме, само че търсим отговора на един въпрос преди този момент: Обещавала ли е кметицата Мария Белчева подпомагане на "Фундамент " ООД и то пред очевидци - публични лица?

Първо получихме отговор да зададем въпроса си на различен e-mail, зададохме го където трябваше, само че последва безмълвие!

Сами преценете какъв брой е откровена кметицата Белчева в изказванията, че е на страната на кукленци, а не на вложителя.

Plovdiv24.bg ще продължи да рови случая, ще се опитаме да разберем какво провокира толкоз остра и нецензурна реакция на вложителя против Белчева и на каква цена кметицата е дала обещание поддръжка за плана.

Парадокс или игра на ориста, само че е реалност, че тъкмо преди година кметицата Белчева и мъжа й бяха упрекнати от общински консултант в рекет.

Очевидно е, че дребната, само че стратегически ситуирана, община край Пловдив не може да случи на властник, откакто предходните двама бяха задържани.

Остава да разберем дали кметицата Мария Белчева ще изкара цялостен мандат, дали ще подаде оставка пред възходящото лавинообразно публично неодобрение или ще последва ориста на предшествениците си?

 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР