От известно време насам се обсъжда името на Сузанита, като

...
От известно време насам се обсъжда името на Сузанита, като
Коментари Харесай

Сузанита влиза във ВИП Брадър с майка си и баща си

От известно време насам се разисква името на Сузанита, като един от участниците във "ВИП Брадър ". Да, това ще бъде реалност, само че тийнейджърката няма да прекрачи прага на Къщата самичка, а в компанията на родителите си, научи HotNews от сигурни източници. Освен младата изпълнителка, с нея ще е ретро чалгаджията Орхан Мурад и неговата брачна половинка Шенай Мурад.

Причината цялото семейство да стане част от шоуто тази есен е това, че Сузи е единствено на 15 години и няма по какъв начин да се появи в риалитито без един от родителите си. От своя страна пък Орхан Мурад, който е кьорав, му е нужна помощ, за което ще го придружи неговата половинка.



Скандално изявление с Орхан Мурад

Продуцентите залагат доста на фамилната тройка, защото облика на Сузанита в родния шоубизнес е много абсурден, имайки поради, че не е пълнолетна. Зрителите на Нова телевизия ще станат очевидци на това какво образование получава напористата млада звезда.

Тези дни певицата разгласява топлес фотоси в обществената мрежа. Според някои фрагментите са направени във връзка визитката й за "ВИП Брадър ". На фрагментите 15-годишната русокоска театралничи гола от кръста нагоре, като е скрила зърната си с руси екстеншъни. С пиперливите снимки невръстната тийн фаворитка взриви Инстаграм. Възмутени апели за интервенция на прокуратурата и Държавната организация за протекция на детето заваляха като мнения под скандалния фотос.

Ето ТОПЛЕС фотосите на Сузи!
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР