От изданието разкриват как се е стигнало до разпространението на

...
От изданието разкриват как се е стигнало до разпространението на
Коментари Харесай

Службите Надушиха Кой Стои Зад Зловещата Лъжа За Смъртта На Сина На Единия От Братя Диневи

От изданието разкриват по какъв начин се е стигнало до разпространяването на подправената вест: В хода на инспекцията за достоверността на информацията, кореспонденти от уеб страницата звънят на посочения телефон. Чуват се с млад мъж, който се показва за Георги Динев и твърди, че е първи братовчед на Иван Динев. Той удостоверява, че е създател на писмото до Флагман и е директен очевидец на случилото се. Претендира, че има информация на човек от най-близкото обграждане на фамилията.

Искането да се откри подателят на подправената вест е отправено документално през днешния ден в 10,30 часа до шефа на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов и до началника на отдел „ Компютърни закононарушения ” в ГДБОП Явор Колев.

Към момента е открит и доведен за разпит в ОДМВР-Бургас притежателят на телефона и на картата в него. Той обаче упорства пред проверяващите, че в интервала, в който е провеждан диалогът с редактор от Флагман, апаратът не бил в него, а на рецепцията в лоби бара на Марина Диневи в Свети Влас. Според него различен е вдигнал телефона и е отговарял на въпросите. В момента полицията разпитва чиновници от лоби бара, с цел да откри истината. Разследването продължава, само че е затруднено от събитието, че там няма видеокамери.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР