От ИТН остават на позицията си, че решението за парите

...
От ИТН остават на позицията си, че решението за парите
Коментари Харесай

Решението за парите на строителния бранш трябва да е на правителството, според ИТН

От Има Такъв Народ остават на позицията си, че решението за парите на строителния отрасъл би трябвало да е на държавното управление. В проекторешението има и предложение по какъв начин да се отпушат ремонтите на пътищата.

" Парите, които би трябвало да се платят, да минат с разпореждане на Министерски съвет, тъй като по този начин е законно и не се постанова Народното събрание да прави противозаконни неща. Искам да визиите предложение по какъв начин да отпушим ремонтите на пътищата и новото строителство. Това да се одобри от Народното събрание, тъй като е в неговите пълномощия ", изясни водачът на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Освен това Има Такъв Народ предлага да се сътвори специфична комисия към Народно събрание, която да следи и утвърждава всички огромни заплащания на другите министерства.

" Да е почтено, с цел да може всички български жители да бъдат безусловно спокойни, че нито едно министерство няма да си разреши да направи някаква спекулация, тъй като не знам какви пари има в Министерство на регионалното развитие, обаче в министерството под шапката на едни 13 милиарда. Министерството на финансите са харчили едни пари, които никой не знае по какъв начин се харчат. Ние не знаеме в бюджета има ли пари или няма сега ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР