От името на Съединените американски щати изпращам своите най-добри благопожелания

...
От името на Съединените американски щати изпращам своите най-добри благопожелания
Коментари Харесай

Държавният департамент на САЩ поздрави българите по случай 3 март

От името на Съединените американски щати адресирам своите най-хубави благопожелания на българския народ във връзка отбелязването на националния празник Трети март и навършването на 144 години от възобновяване на свободна България, декларира държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън, оповестиха от американското посолство у нас.   

Съединените щати и България имат постоянни връзки, които се разрастват с всяка минала година, до момента в който работим дружно за повишение на нашата сигурност и стопански разцвет и за одобряване на споделените ни демократични полезности. Като сътрудници и съдружници в НАТО Съединените щати и България се радват на дълбоки и другарски връзки, учредени на общите ни ползи и взаимния ни ангажимент към превъзмогването на районните и световните провокации.  

Очаквам нашето партньорство от ден на ден да се ускорява и през идните години. Независимо дали работим дружно за разширението на търговията и основаването на работни места или за енергийна диверсификация и преход към чиста сила, ние сигурно сме по-силни дружно, показва Блинкън. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР