От името на ГЕРБ с две ръце подкрепяме предложението за

...
От името на ГЕРБ с две ръце подкрепяме предложението за
Коментари Харесай

ГЕРБ: Кризата в Перник може да бъде тласък за водната реформа

От името на ГЕРБ с две ръце поддържаме предлагането за смяна в Министерски съвет с молбата и уговорката Емил Димитров да влезе с летящ старт, с цел да не се стига до последващи обстановки в Перник.
Това сподели зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков по време на дебатите, свързани с оставката на Нено Димов като министър на околната среда и кандидатурата на Емил Димитров,
Ненков съобщи, че имайки поради биографията си Емил Димитров ще покаже резултатите, които би трябвало да бъдат показани и по тази причина ГЕРБ ще го поддържа.
По думите му, каквото и да се каже от парламентарната естрада казусът стои пред хората от Перник. " Каквото и да кажа надали ще стигне до тяхното надълбоко схващане. Поводът за днешния спор и днешното гласоподаване и смяна в Министерски съвет е обстановката в Перник и подадената оставка на господин Нено Димов. Уважавам неговото решение.
Мисля, че освен ареста е повода, а осъзната оставка. Всеки един министър и всеки един чиновник на висша държавна позиция постоянно би трябвало да е с тази мисъл, че в последна сметка се носи политическа отговорност, освен наказателна такава. Вярвам, че идващите месеци господин Нено Димов ще има опция да отбрани своята позиция ", сподели още Ненков, представен от " Фокус ".
Той се обърна към перничани, че страната с целия си властови, финансов и интелектуален капацитет се старае да позволи рецесията.
" Не желая да слагам на една повърхност обстановката в Перник и въобще казуса с водата като цяло. В последна сметка една рецесия може да даде един по-голям подтик за промяната, която тече последните години с водите.
Фактът, че имаме потребност от това да променим самото си схващане, по тази причина да употребяваме водата ", уточни още Ненков. Според него е явно, че в климата има непрогнозируеми обстановки. Ненков съобщи, че не може да се съгласи, че нищо не е направено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР