От името на фенклуба на „ЛЕВСКИ – БОСИЛЕГРАД”, най-голямата българска

...
От името на фенклуба на „ЛЕВСКИ – БОСИЛЕГРАД”, най-голямата българска
Коментари Харесай

Левскарите от Западните покрайнини: Сираков може да възвърне силата и славата на Отбора на народа

От името на фенклуба на „ ЛЕВСКИ – БОСИЛЕГРАД”, най-голямата българска фенска организация в Западните околности изпращаме поддръжка към всички, които тези дни взимат значими решения за бъдещето на обичания ни тим!

Тази година стартира мъчно, новините за ситуацията в ЛЕВСКИ, за финансовите и организационните усложнения бързо доближиха до почитателите. И както постоянно реакцията беше бърза и респектираща. За страдание тъкмо по това време ни върхлетя Корона пандемията, която краткотрайно прекъсна благотворителните начинания на почитателите на Левски.

По времето на невижданите ограничавания заради упоменатия вирус, в тези сложни условия, множеството от нас се изправихме пред ежедневните си провокации свързани с метода на работа и разновидностите за оцеляване. Това не попречи на Левскарската общественост да продължи да търси излаз от сложното състояние и с още по огромен ентусиязъм взе нещата в свои ръце. Последните дни бяха доста динамични, посредством многото медии се чуха разнообразни хрумвания и визии. Сега, повече от всеки път ЛЕВСКИ има потребност от нас и в никакъв случай няма да си извиним, в случай че изпуснем този късмет. Като цяло, анализирайки позиции и оферти виждаме в лицето на Наско Сираков и хората към него нужния опит и нужните качества, с цел да възвърнат силата и славата на тима на народа!

Призоваваме всички българи – левскари, където и да са, да бъдем единни, да се включим интензивно, кой с каквото може. Нужна ни е цялостна готовност, обич и съпричастност с цел да можем да си подсигуряваме едно доста по умерено бъдеще, от което всички ние имаме потребност.

САМО ЛЕВСКИ!

С почитание,
Александър Димитров
Председател на фенклуб
„ Левски – Босилеград”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР