От години футболистът Валери Божинов не е излизал от светлините

...
От години футболистът Валери Божинов не е излизал от светлините
Коментари Харесай

Валери Божинов: Биляна Дол ми се отдаде напълно!

От години футболистът Валери Божинов не е излизал от светлините на прожекторите в родния всемирски живот. Семейният му статус се промени няколко пъти, както и страните и тимовете, за които бележи голове. Към сегашния миг е щастливо влюбен в изкусителната сръбкиня Биляна Дол, с която за първи път театралничат дружно за корица на списание, а дебютната им такава е за Umbrella Bar magazine, където ще прочетете откровеното изявление на Валери за мощните и слабите моменти в кариерата, за бащинството, връзките му с някогашната му брачна половинка Николета Лозанова и бъдещето му с Биляна.

На въпроса, какво му даде Биляна, което Николета и Алисия не съумяха, Божинов без да се замисли дава отговор: " Ами простичко е и ще го кажа с една единствена дума - " отдаденост ". Аз не ги обвинявам по никакъв метод, за техния избор, за кариерите им, само че Биляна се посвети напълно на мен и на специалността ми, поставяйки себе си на назад във времето, с цел да можем да вървим дружно по пътя, по който аз дефинира. "
 Той е безапелационен, че към днешна дата се усеща доста обичан и пълностоен към децата си, както и в хармонични връзки с Николета Лозанова: Именно това е индикатор, че сме интелигентни хора, които изпитват мощно почитание един към различен, което ни кара приоритет да бъде не персоналното ни благополучие дали да сме дружно, въпреки и нещастни, а на индивида насреща, който е по-щастлив с друга половинка.

Макар да няма желание да поставя завършек на спортната си кариера в близко бъдеще, Валери разкрива, че един ден по всяка възможност ще употребява футболните си контакти за мениджърска активност, а към този момент е вложил и част от парите си в недвижимо имущество, с бизнес устременост.

И защото се трансформира в традиция изявените ни футболисти да издават автобиографични книги, по образеца на Стоичков, тази на Валери би се казвала " Дойдох, видях, победих ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР