От ГЕРБ-СДС обявиха, че утре все пак ще очакват представители

...
От ГЕРБ-СДС обявиха, че утре все пак ще очакват представители
Коментари Харесай

ПП-ДБ заявиха, че срещата с Мария Габриел се отлага, ГЕРБ-СДС: Чакаме ви утре за разговори!

От ГЕРБ-СДС оповестиха, че на следващия ден въпреки всичко ще чакат представители на (ПП - ДБ) за среща и диалози с Мария Габриел. Това излиза наяве от известие от пресцентъра на ГЕРБ-СДС.
 
Ето какво написа още в него:
" Във връзка с публикувано известие от Политическа партия - Демократична България, осведомяваме че управлението на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и претендентът за министър председател Мария Габриел ще чакаме представителите на Политическа партия - Демократична България на следващия ден в 10:00 часа в зала " Запад ” на Народното събрание. Доколкото ни е известно в София са съпредседателите на ПГ на Политическа партия - Демократична България Николай Денков и Атанас Атанасов, както и Христо Иванов и Владислав Панев. Очакваме, че при 7 партии и 77 Неправителствени организации има водачи, които са в България и могат да вземат участие в срещата, която в началото одобриха! ".
 
Припомняме, малко по-рано от пресцентъра на ПП-ДБ разпространиха известие, в което се споделя, че диалозите с ГЕРБ-СДС и Мария Габриел се отсрочват за късния петъчен следобяд, с цел да може Кирил Петков и Асен Василев да вземат присъединяване. Двамата са в чешката столица Прага, където взимат присъединяване в интернационален конгрес.
 
  
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР