От ГЕРБ съобщиха за тежка хакерска атака срещу техни публикации

...
От ГЕРБ съобщиха за тежка хакерска атака срещу техни публикации
Коментари Харесай

От ГЕРБ съобщиха за тежка хакерска атака срещу техни публикации във Фейсбук

От ГЕРБ оповестиха за тежка хакерска офанзива против техни изявления във Facebook

" Снощи нашите информационните източници и канали в обществената мрежа Facebook бяха ударени от една доста тежка хакерска офанзива и по-конкретно три изявления, касаещи най-горещата и най-съществена за всички жители тематика, а точно ужасяващите злоупотреби, правени в областта на енергетика и по-точно вноса и износа на газ, нефт и далаверите, които са се правили с медиаторите, намесени в тези покупко-продажби, от страна на някогашните ръководещи ", оповестиха на брифинг от ГЕРБ, предава Дарик.

Три изявления са били на прицела на хакерите. И трите са били свързани с " Газпром ".

" Нашата политика е 100% диверсификация от „ Газпром “ и никакъв дълготраен контракт ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Да кажат, че съм споделил да продължи контракта с " Газпром " е безспорна неистина. Позволих си да кажа като съвет към служебното държавно управление да внимават, когато договарят с " Газпром " с цел да не стане да платим навзетите количества два пъти и да ни осъдят на арбитража, тъй като става въпрос за милиарди ", изясни водачът на ГЕРБ.

Бойко Борисов изясни, че казусът с хакерската офанзива е бил позволен още нощес, откакто Facebook е направил инспекция на обстоятелствата.

" Знаете ли от кое място влизат незаконните мигранти, влизат единствено през лабораторията на " Капитан Андреево " и през тръбата на " Балкански поток ", сподели Томислав Дончев намеквайки за брифинг, който от " Продължаваме Промяната " даваха по същото време от пункта на границата ни с Турция.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР