От ГЕРБ няма да влезем в Народното събрание, ако г-жа

...
От ГЕРБ няма да влезем в Народното събрание, ако г-жа
Коментари Харесай

Борисов: ПГ на ГЕРБ няма да влезе в Народното събрание, ако Митрофанова дойде

" От ГЕРБ няма да влезем в Народното събрание, в случай че госпожа Митрофанова пристигна и аз се надявам тя да направи този жест и да не проваля първото съвещание на Народното събрание ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в изказване от централата на партията. На него участва и Десислава Атанасова.

" При тези безчовечен удари в Киев, при тази експанзия, тези правила са несъвместими. Затова парламентарната група на ГЕРБ, изрично с нужните по закон средства, откакто бъде изпратена покана до госпожа Митрофанова, направете по този начин, дружно с другите партии на следващия ден като се видите, да създадем по този начин, че да е нежелана на първото съвещание на Народното събрание ", обърна се Борисов към Атанасова, която ще бъде и ръководител на парламентарната група на партията.



Вчера стана ясно, че на неофициална среща сред партиите тематиката за наличието на съветския дипломат Елеонора Митрофанова на първото съвещание на 48-ото Народно събрание е породила скандал. От ГЕРБ изпратиха писмена позиция до медиите, в която акцентират, че това е неприемливо.

" Независимо от другите отзиви, по тематиката Украйна и по тематиката война и експанзия на Путин в Украйна сме безапелационни, ясни и точни. Затова апелирам всеки от вас, който даже и да има персонално мнение, по други тематики да го показва, по тази тематика няма да върша взаимни отстъпки с никого ", обърна се Бойко Борисов към съпартийците си.



Последвайте ни във и Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР