От ГЕРБ не вярват на евродепутатът Елена Йончева, че записът

...
От ГЕРБ не вярват на евродепутатът Елена Йончева, че записът
Коментари Харесай

От ГЕРБ не вярват на Елена Йончева, че записът с Борисов е истински

От ГЕРБ не имат вяра на евродепутатът Елена Йончева, че записът с глас, еднакъв с този на премиера Бойко Борисов, е достоверен.

Йончева заяви в четвъртък, че е дала аудиозаписа, в който се чува глас, сходен на този на премиера, на американска компания, която по думите й работи за ФБР. Йончева уточни, че експертизата е посочила, че той е достоверен и че това е гласът на Бойко Борисов.

„ Не имам вяра на Елена Йончева, откогато прави следствия с политически уклон. Има право да реши да направи това, само че дано чуем какво ще кажат нашите институции. Нека им имаме вяра “, съобщи депутатът от ГЕРБ Валентин Радев ден по-късно в телевизионно изявление.

В записа него Борисов използва вулгарни изрази за шефа на българския парламент Цвета Караянчева, европейски водачи и министър председатели, както и приказва за заличаване на Елена Йончева и заплашва български предприемачи, напомни евродепутатката от Българска социалистическа партия.

В началото на юли изданието "EURACTIV " заяви, че Ираче Гарсия, испански евродепутат и ръководител на групата на Социалистите и демократите в Екологичен потенциал е изпратил писмо до ръководителя на Европейския парламент Давид Сасоли с гледище за следствие, в това число и със съдействието на Европол, на хипотетични закани на премиера Бойко Борисов.

Премиерът Борисов отхвърля достоверността на записа. "Това не може, не да ме впечатли, да ме накарат да се замисля...Това са 10 години към този момент. Това са 10-15 години, нищо ново не научиха. Като наближат избори стартират по един и същи метод - ментета, записват се Е, Ненчо Балабанов (актьорът, прочут с имитациите си на премиера - б.р.) да го вземат, той най-готино ме имитира и да кара от заран до вечер ", бе формалният коментар на министър-председателя

Испанският евродепутат приканва ръководителя на Европейския парламент да изпрати писмо до премиера Борисов, изискващо “независимо следствие на записа, включващо освен законността, само че и достоверността му, потреблението на всички вероятни средства, в това число и поддръжката и съдействието на Европол”.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР