От ГЕРБ мълниеносно отговориха на брифинга на социалистите. Тома Биков

...
От ГЕРБ мълниеносно отговориха на брифинга на социалистите. Тома Биков
Коментари Харесай

ГЕРБ vs. Нинова: документ срещу документа

От ГЕРБ мълниеносно дадоха отговор на брифинга на социалистите. Тома Биков дефинира изказванията на водача на социалистите като погрешни.

Корнелия Нинова оправдава приватизацията като развой , посочи Тома Биков на ексклузивен брифинг в централата на партията. Българска социалистическа партия в продължение на години твърдеше, че приватизацията е престъпна, напомни той. Според него обаче очевидно за Нинова най-чистата договорка била за " Техноимпекс ".

Тома Биков употребява нейния личен апел - който има някакви сигнали да ги даде в прокуратурата. Нито един сигнал не е импортиран от моралната милиция на Позитано , съобщи герберът.

 Корнелия Нинова пита кой лъже и къде е господин Борисов
Корнелия Нинова пита кой лъже и къде е господин Борисов

Тя е подготвена да я проверяват, само че желае това и за останалите водачи

Антон Тодоров още веднъж нападна договорката, като съобщи, че е приватизирано многомилионно сдружение за жълти стотинки . Голяма част било присвоено посредством директно договаряне. Нинова станала акционер с 33% в сдружението.

От партията показаха и документи . Сделката е осъществена с обезщетителни бонове.

Тази договорка вони от всякъде, акцентира Антон Тодоров. Той е подготвен да седне на една маса с Нинова и " документ против документ " . Думите на Нинова не костват въздуха, който тя раздвижва, до момента в който приказва, безапелационен е Тодоров.

Шефът на правната комисия Данаил Кирилов уточни от своя страна, че през целия ден бил разполагаем на соцводача да обсъдят проверка на приватизацията.
" Аз не съм държал срещата да е персонална ", посочи той. Кирилов не приема персоналните нападки, идващи от Позитано към герберите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР