От ГЕРБ излязоха с нови критики срещу служебния кабинет и

...
От ГЕРБ излязоха с нови критики срещу служебния кабинет и
Коментари Харесай

Според ГЕРБ служебното правителство възпроизвежда кабинета Орешарски

От ГЕРБ излязоха с нови рецензии против служебния кабинет и го оповестиха за " едно възпроизвеждане на държавното управление на Пламен Орешарски ".

" Само че с тази разлика, че тогава имаше настоящ парламент. Другата разлика е, че тогава управляваха втората и третата политическа мощ, а в този момент третата и четвъртата. Вероятно след някоя друга година могат да ръководят четвъртата и петата ", сподели пред публицисти Тома Биков.

Този път мотивът за конференцията в централата на партията бяха фрагментите на " Българска социалистическа партия, малко на Движение за права и свободи и за цвят на Мая Манолова " в кабинета.

" Политическа украска "

" Правителството проработи към този момент няколко седмици. Бяха назначени както министрите,така и заместник-министрите в множеството кабинети. Тук би трябвало да се каже, че въпреки всичко огромна част от тях имат политическа украска. Такава се вижда в членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия. Самата Социалистическа партия и нейният ръководител Корнелия Нинова се обявяват единствено с Янаки Стоилов, само че той не е единственият ", сподели Христо Гаджев от ГЕРБ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР