От ГДБОП не сме изказвали предположение за чували и сакове,

...
От ГДБОП не сме изказвали предположение за чували и сакове,
Коментари Харесай

ГДБОП разобличава лъжите за милиони в чували

От ГДБОП не сме изказвали съмнение за чували и сакове, с които са пренасяни милионите за строителството на автомагистрала " Хемус ". Това съобщи зам.-шефът на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " Любомир Николов в в ефира на БТВ, разобличавайки тотално лъжите на Бойко Рашков.

" Аз персонално физически не съм се уверил в метода на преместване на тези средства... Ние от ГДБОП не сме изказвали такава тези, че тези пари са поставени в чували и сакове, може би това е съмнение на участниците в конференцията през вчерашния ден ", сподели още Николов.

След като водещата Жени Марчева на " Тази събота " по Би Ти Ви напомни, че в петък това съобщи самият вътрешен министър Бойко Рашков, подчиненият му се смути, само че не можа да удостовери думите на шефа си.
свързани новини14697преди 54 минути
Това е следващото разкритие на лъжите на Рашков, които то през вчерашния ден до момента бяха опровергани от АПИ, Българска народна банка, " Автомагистрали-Черно море ".

" По-голям пестник по мутрата на " неприятеля на истината " Бойко Рашков не е имало! Зам.-директорът на ГДБОП разобличава " Дамаджаната " в безобразна неистина за " милионите в чували ", разяснява и анализаторът Антон Тодоров.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР