От Фейсбук профила на Соня КолтуклиеваДенят на истината!Радвам се за

...
От Фейсбук профила на Соня КолтуклиеваДенят на истината!Радвам се за
Коментари Харесай

Колтуклиева: Радостин Василев с донос срещу журналист, ГДБОП прекрати разследването

От Facebook профила на Соня Колтуклиева

Денят на истината!

Радвам се за Цветан Фиков - той към този момент е изцяло свободен от издевателството, който преживяваше през последните 8 месеца!

На 26 юли, в 8:30 часа сутринта, 8 униформени чиновници на ГДБОП, въоръжени със заповед на арбитър Силвия Георгиева от Софийски областен съд, влизат в дома на Цветан Фиков, обискират го и го извеждат; затварят го за 8 часа в килия в Седмо РПУ, освобождават го против гаранция от 1 000 лв..

Защо?

Защото министърът на спорта в оставка Радостин Василев е подал донос против журналиста Цветан Фиков.

Спор(т)ният министър почувствал живота си заплашен, поради два смс-а на Цветан Фиков до Кирил Веселински, пиар на Министерството на младежта и спорта: “Кажи на шефа си, че ще го удрям по медиите като шкембе у зид ” и “Ще му оскубя косъм по косъм гелосаната глава, ще те дебна и ще изкарам на показ в медиите всяка неправда осъществена от теб. ”

Поводът: спор(т)ният министър затвори внезапно детските тенис-кортове на стадион “Септември ”, а Цветан Фиков откри нотариален акт, че обектът е общинска, а не държавна благосъстоятелност.

Всъщност, всички нападения на Радостин Василев, които компаньоните му филмираха, до момента в който той се правеше на проверяващ публицист, се оказаха пунта-мара и безсрамни измислици. Тези 7 месеца ще останат като най-безсмислените и най-скандалните в историята на Министерството на младежта и спорта.

Та, значи, храбрият “борец против мафията ”, претендентът за вътрешен министър, изпаднал в суматоха от два смс-а?! Смях и срам.

Хахаха, не е единствено това. На 7 юни 2022 година, Радостин Василев изпраща до Бойко Рашков сигнал и търси протекция от страната, тъй като се бил почувствал застрашен за своята “сексуална цялост ”, поради изявления на Nbox.bg, Narod.bg, WowMedia.

Този може ли да бъде сериозен политик, апелирам ви се?! Освен това, в формален документ лъже - търси протекция от Министерство на вътрешните работи против медиите, тъй като пишели, че е нахлул в ресторант “101 ”, с цел да търси погрешната си държанка Ралица Младенова, която се била скрила в тоалетната, и с тези клюки щели да му скапват фамилията. Истината: Нина Петкова-Василева напуща Радостин Василев доста по-рано, напролет на 2021 година, подава молба за бракоразвод и го получава публично през март 2022 година, заживява щастливо с новия си мъж и към този момент имат наследник.

В 48-я парламент, потеглих да запитвам Бойко Рашков за следствието “Градинаря ” - за прехвърлянията от чужбина на големи суми на Николай Воденичаров, който е работил като градинар в неговата частна резиденция, а двамата са се чували към всеки подозрителен превод. Бойко Рашков нищо не ми отговори за “Градинаря ”, само че ме репликира по този начин: “Познавате ли Цветан Фиков? Ще бъде упрекнат в опит за ликвидиране на Радостин Василев! ”

Нищо сходно! Софийска районна прокуратура през днешния ден приключи следствието на Цветан Фиков за “заплаха за ликвидиране ” против Радостин Василев заради липса на данни за осъществено закононарушение. Естествено!

Понеже Радостин Василев нямаше по какъв начин да подаде сигнал до Министерство на вътрешните работи и ГДБОП против мен, когато започнах да обявявам разкрития за: другарските му назначения - на Александър Тодоров за изпълнителен шеф на Българския състезателен тотализатор, на Венцислав Петков за изпълнителен шеф на Национална спортна база, на Александър Станев за шеф на спортния тотализатор в Плевен-област, на Иван Василев, брачен партньор на Виктория Василева, за озвучител в Националния стадион “Васил Левски ”, на Мирела Желязкова в рекламния отдел на спортния тотализатор, за контракта за програмен продукт за 1 800 000 лв., за контракта за 500 000 лв. на съдружие “Младежки наслади ”, за договорите за реклама в столичното метро, за контракта за 117 350 лв. с адвокатската фирма на Лена Бориславова … епилираният женомразец Руди Гела измисли някаква сантиментална история с мен, засипа Facebook с клюки и неистини - толкоз брутални, колкото даже Къро не употребява против други гангстери.

Кириле, още очаквам отговор от теб за абсурда на Радостин Василев с Христо Аврамчев в Плевен и за противозаконното придобиване на полицейското досие на предприемача.

Христо Иванов и Атанас Атанасов наясно ли са какъв товар поемат с обединението с “Продължаваме смяната ”?! И те се вършат, че не са чули оглушителните разкрития на Георги Георгиев, който в изявление с мен, на 16 март, сподели като свидетел: Радостин Василев изиска от Кирил Петков по 500 000 евро на човек за всеки разколник от “Има подобен народ ”, който ще поддържа държавното управление. А на друга група, е било платено от Асен Василев, споделил Радостин Василев в дома си, на потайните срещи.

Най-срамното политическо пазарене в най-новата история на България!

П.П. Като министър Радостин Василев заплаща на Кирил Веселински 2000 лв. заплата и 14 400 лв. от спортния тотализатор. Киро пиара размени Сашо тотото в антуража на Руди Гела, след разкритията на медиите за мъжките му другарства и ролята на Ралица Младенова, Тинка Игнинска, Жасмина Стоичкова (Мис Силикон) като паравани.

 



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР