От Фейсбук профила на Соня КолтуклеваДнес в пленарната зала на

...
От Фейсбук профила на Соня КолтуклеваДнес в пленарната зала на
Коментари Харесай

Само жена може така да натика Руди Гела в турски задник: Палавникът обслужваше Фуат Гювен

От Facebook профила на Соня Колтуклева
Днес в пленарната зала на Народното събрание министър председателят Николай Денков обвинил подсъдимия Радостин Василев в неистина. Нищо ново – че то кой не е уличил към този момент Руди Гела?! Постоянно се случва.
Радостин Василев нарекъл Володимир Зеленски „ подвластен от вещества човек “. Гледай ти – че от кой момент Руди Гела има нещо срещу субстанциите?!
Многократно съм го призовавала да изясни обществено за какво е написал в общия чат на Има Такъв Народ, до момента в който беше министър: „ При тест за опиати в Министерски съвет, най-малко 5-6 изгарят. “ Мълчеше. Защото комфортно си пребиваваше като народен представител от “Продължаваме смяната ”. Чак като го наритаха – стартира да пролайва.
Руди Гела, футболен ентусиаст, нѐкъв фиктивен състезателен юрист, обслужващ ФК “Арда ” на турския милионер и другар на Ахмед Доган Фуат Гювен – изискал оставката на учен Денков, международно приет академик. Ако му бяха предложили да стане министър на спорта, друга ария щеше да запее, без подозрение. Търсили били работа на Даниел Лорер.  A Руди Гела какво търси в политиката – търси си работа … на министър. Слави Трифонов един път му се хвана на номера, след това обществено се извини за грешката да вкара в политиката тариката и предателя.
Че той какво направи като министър?! Уреди на високоплатена работа двамата си другари от детинството Александър Тодоров, който е продавал прахосмукачки в Пловдив и Венцислав Петков, именуван в Плевен “Венци лихваря ”; уреди с контракти приятеля си Велислав Йонев и адвокатската фирма на майката на Никола Минчев и Лена Бориславова; с държавна работа – брачна половинка на партийната си повелителка Виктория Василева; вкара в тотото приятелката си Мирела Желязкова. Този, който е въплъщение на връзкарството, се възмущава от партийни назначения. Аман от лицемерие, бе!
Радостин Василев има един-единствен дневен ред: „ Кого ще ненавиждаме през днешния ден? “ Омразата е неговата движеща мощ. Затова седи самичък на последния ред в пленарната зала. Ако не е дребосъкът Кирил Веселински неразделно до него, няма с кого едно кафе да изпие.
Наесен лицето Радостин Петев  Василев – обвинен в правосъдната зала.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР