От Фейсбук профила на Огнян МинчевВ предаването Референдум снощи бяха

...
От Фейсбук профила на Огнян МинчевВ предаването Референдум снощи бяха
Коментари Харесай

Българите не искат държавата ни да се срине до „евразийски бантустан начело с Радев“

От Facebook профила на Огнян Минчев

В предаването Референдум нощес бяха оповестени резултати от социологически сондаж, в който 66 на 100 от жителите желаят да бъде формирано ново държавно управление. Само 32 на 100 не желаят това да се случи. Да не забравяме, че този сондаж е юридически в дни на извънредно високо политическо напрежение, издание на " записа " и така нататък Въпреки това, две трети от българските жители желаят ново държавно управление - явно рационално оценявайки рисковете, пред които са изправени страната и обществото в изискванията на сегашния политически и институционален разпад.

Оказва се обаче, че останалата една трета - 32 на 100 - която и без друго включва русофилските безродници, жертвите на великоимперската агитация, печелившите от олигархичната политическа и стопанска власт в България, на процедура ръководи страната посредством едноличната власт на " служебния " грабител, който на процедура отхвърля да съобщи присвоената власт на законните институции на парламентарната република.  

Тази обсада на демократичния развой стана допустима с помощта на партизанските спорове и разправии измежду българските политически партии, по-голямата част от които декларират и сякаш отстояват своята проевропейска и атлантическа ориентировка. Ако не желаем страната да се срине до статут на евразийски бантустан отпред с радев - изисквайте от хората, за които сте дали своят вот НЕЗАБАВНО да положат нужните старания за основаване на демократично парламентарно болшинство и отговорно демократично държавно управление през идващите няколко дни. Не разполагаме с повече време за партизански дрязги и размотаване!



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР