От Фейсбук профила на Мария СпироваПресконференцията на ППДБ днес си

...
От Фейсбук профила на Мария СпироваПресконференцията на ППДБ днес си
Коментари Харесай

Пресконференцията на ПП-ДБ днес беше ПТП

От Facebook профила на Мария Спирова

Пресконференцията на ППДБ през днешния ден си беше ПТП. Както желаете го разчитайте - Пътно Транспортно Произшествие, Пет Тегави дни По-късно, Престанете Толкова да Питате.

Но в случай че се спрем на катаджийската метафора, имаше няколко завоя през последните години, които МПС-то на смяната пропусна, преди да забуксува трудно в изборната киша.

Пропусна разклона, на който ясно трябваше да се разграничи от Радев (след като на правата права при митингите от 2020 му разреши да изпревари истиските им  основатели с мръсна газ).

Не засече на кръстовището Москвича-беглец на дивашкия шовинизъм и не предложи негова ясна кардинална опция, губейки поддръжници там, където можеше да завоюва още в интеревала 2017-2020.

Не взе отбивката към автомагистралата на обединяването в верния миг и остави ЦИК и Народното събрание в ръцете на безскупулни саботьори, а държавната власт - в ръцете на съветски сътрудник.

Не даде мигач и не присветна с фаровете по време на няколко предизборни акции, с цел да имат разколебаните и морално отвратени гласоподаватели индикация каква е посоката на придвижване и за какво би трябвало да карат компактно зад лидера на колоната, без значение какъв брой гъста става мъглата на дезинформацията и хибридната война.

Тези пропуски имат своите ситуационни пояснения, само че тук и в този момент те към този момент нямат значение. И тъй като моторът с вътрешно горене е прекомерно напреднала технология, с цел да послужи за илюстрация на българския либерален феномен, като че ли е по-удачно да се каже, че последните избори и произлезлите от тях медийни изяви са живописна илюстрация на пословицата..

  " Като се обърне каруцата, пътища доста. "



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР