От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева Само аз ли

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева Само аз ли
Коментари Харесай

Колтуклиева: Представяте ли си Череп като почне да бълва доноси срещу дуета „ХараКири“

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

Само аз ли виждам, че Асен Василев час-по-час натиска Кирил Петков надолу под водата, да го да̀ви, тъй като желае да е министър председател?!

По-умният и по-хитрият от тандема, от дълго време не желае да свири втора цигулка.

Предателството няма да е проблем. Тези двамата предадоха политическия си татко Румен Радев, та какъв брой му е да се наритат един различен.

… Казах по СКАТ в неделя, дублирам: Кирил и Асен са напили Рашков в премиерския кабинет на 17 март, с цел да изпрати полицаи да арестуват Бойко Борисов. Минава ми през мозъка, че тарикатът Асен е насъскал лудото Кире, с цел да го прецака и да го ускори по нанадолнището. Както се вижда, няма здрав и непокътнат човек по нашите земи, който да не се подиграва на обичания на ГугЛена за историческия неуспех с арестите.

И на Черепа се подиграват. Е, да, де, но на него какво му пука?! Живее си като шейх с съветска продажница и прави най-разгулните купони в богаташката българска колония в Дубай. Взели му жилището на пъпа на Париж… е, ще го преживее. Нали е взел акъла на българския министър председател.

Лелееее, представяте ли си Череп като почне да бълва доноси против дуета “ХараКири ”… кой-кому-какво е давал. Обещания имам поради, де. Вие какво си помислихте?!

Колко ли? Ами несъмнено доста.  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР