От Фейсбук профила на Иван Портних Искат ли варненци да

...
От Фейсбук профила на Иван Портних Искат ли варненци да
Коментари Харесай

Иван Портних: ПП-ДБ искат Фонд „Реститут“, за да защитят финансите на свои хора с апетитни имоти

От Facebook профила на Иван Портних

Искат ли варненци да платят от джоба си парцелите на реститутите от Морската градина, с цел да бъдат превърнати в поляни⁉️

Съгласни ли са Община Варна да сътвори Фонд „ Реститут “, в който се събират средства от жители и компании, които би трябвало да отидат в джобовете на притежателите на здания и имоти в парка⁉️

А съгласни ли са частниците да се разделят с парцелите си в най-красивия парк в България и на каква цена⁉️

Отговори на тези значими въпроси няма, само че концепцията за отчуждаване в Морската градина против равностойно парично обезщетение е част от предизборната платформа на Промяната и ДБ‼️

Тя бе публично показана от Стела Николова на кръгла маса, подкрепена от Благомир Коцев и семейството му - притежатели на „ Хоризонт “ и на паркинг в Морската градина, от целия актив на ППДБ, както и от част от Камарата на архитектите във Варна. Между другото цялата среща някак срамежливо се промуши в новините.

Проблемът с достъпа на коли в парка не беше коментиран на тази среща, което за следващ път потвърждава, че трафикът по алеите устройва Промяната.

Ако за Радан Кънев и Чавдар Трифонов е ясно, че постоянно са били част от „ Автомобилната коалиция “, по какъв начин по този начин Стела Николова, която построи политическата си кариера като „ бранител “ на парка се подреди компактно до Благомир Коцев – отличникът по оборване на забранителни заповеди за коли в съда?!

В агитката е и Милена Пехливанова, видна “бранителка “ на парка, за която към този момент колите не са настояща тематика, а е значимо „ варненци да дарят по 5 лева, за откупуването на парцели, с цел да се разхождат умерено в Морската градина “!

По данни на арх. Владимир Рачев от КАБ – Варна преди инфлацията прогнозната стойност на нужните средства за отчуждаването на парцелите от Салтанат, са били над 1,5 млрд лева! Това са бюджетите на Варна за 2 години!

Ние не вдигнахме локалните налози в продължение на 10 години, макар инфлацията и политическите разтърсвания, в поддръжка на хората и бизнеса.

Затова пък от Промяната и Демократична България са подготвени да създадат Фонд „ Реститут “ незабавно, с цел да защитят финансовия интерес на свои хора с апетитни парцели в Приморския парк на Варна.

Като споделих апетитни парцели -  разбирам, че за Благомир Коцев няма никакъв проблем да употребява нелегално 2 дка държавни поляни в Морската градина пред „ Хоризонт “, тъй като ги поддържал добре‼️

Хайде, напред към поляните тогава! Всеки, който може да коси трева, да опъва шатри в парка! Сигурен съм, че искащите ще са доста! БлаТо За Варна!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР