От Фейсбук профила на актрисата Весела Казакова Омерзена съм от

...
От Фейсбук профила на актрисата Весела Казакова Омерзена съм от
Коментари Харесай

Весела Казакова защити Диана Димитрова: Тонът е отомански, все едно е вещица

От Facebook профила на актрисата Весела Казакова

Омерзена съм от отровните и обидните намеци по адрес на едно момиче, една жена, актриса, която почитам и която познавам косвено от кастинга на последния ни филм – Диана Димитрова. И мога да подсигурявам за гения ѝ и за професионалното ѝ разпределяне в този сложен кастинг, както и от функциите ѝ, несъмнено.

Нейното признание за претърпяната експанзия и контузия е най-естественото нещо, случва се по целия свят и се надявам от ден на ден дами да се осмеляват да споделят, отмина това време, когато би трябвало да си мълчим непретенциозно в ъгъла.

Тонът на цялата тази развихрила се в България сага е отомански, от замитанията под килима, подмятания и недомлъвки до искрено „ разпни я ”, все едно е магьосница, все едно сме в средновековието. Актьори употребяват псувни, език и обноски, каквито не съм сънувала, че ще чуя в сектора ни.

Човек и актьор като Юлиян Вергов няма потребност от цялата тази войска от бранители и клакьори.

Пожелавам на Диана да бъде мощна, да разцъфтява гения ѝ, да е здрава и да следва смелостта си, тъй като след доста години това ще ѝ е донесло неподозирана мощ, бурята ще е отминала, даже забравена, а резултатът от случилото се за нея и доста други ще е премия.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР