От федерацията ни по джудо алармираха, че липсата на отпуснат

...
От федерацията ни по джудо алармираха, че липсата на отпуснат
Коментари Харесай

От федерацията ни по джудо алармираха: Нямаме бюджет, не стигат парите

От федерацията ни по джудо сигнализираха, че неналичието на провиснал бюджет от ММС им основава огромни усложнения, във връзка главно с провеждането на европейското състезание от 29 април до 1 май, на което хазаин е София.

" В тази обстановка сме всички федерации. Нашата, да вземем за пример, от 1 декември до момента сме дали 300 000 лв. за лагери на спортистите. Държавата от дълго време ни отпусна 2 300 000 лв. за европейското, като тези пари са преведени за такса на Европейския съюз по джудо и за наем на " Арена Армеец ". Сега обаче би трябвало да платим татамито за надпреварата, също така за електронното съоръжение на конкуренцията. Това са отново към 300 000 лв.. Остават 40 дни до началото на шампионата! Учудвам се също, не съм се сблъсквал с сходен проблем, а към този момент 16 години заемам високи постове във федерацията, че не е извикан нашият народен треньор, с цел да показа проекта си за подготовка, въз основата на който да бъде направен бюджетът на федерацията ", съобщи в Пресклуб " България " президентът на Българската федерация по джудо Румен Стоилов.

От федерацията прибавиха, че никой не е получавал заплатата си през последните няколко месеца. Шефовете обаче съблюдаваха традицията със лични средства да премират изявилите се наши джудисти и дадоха бонуси на Ивайло Иванов и Марк Христов, които завоюваха златни медали на Европейската купа в Прага.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР