От Електроразпределителното дружество за София и Югозападна България - ЧЕЗ,

...
От Електроразпределителното дружество за София и Югозападна България - ЧЕЗ,
Коментари Харесай

Сменен кабел гарантира по-сигурна доставка на ток в 9 столични района

От Електроразпределителното сдружение за София и Югозападна България - ЧЕЗ, смениха кабел 110 kV в София " Енос ". Така се покачва сигурността на електрозахранването на 9 столични региона, оповестиха от сдружението.

Районите са Триадица, Красно село, Средец, Лозенец, Красна поляна, Възраждане, Илинден, Младост и Искър . С сменения кабел се ускорява сигурността на доставката на електричество, което включва както семейства, по този начин и държавни институции, лечебни заведения, индустриални и офис здания , трамвайната и тролейбусната мрежа на градския превоз.

3,2 млн. ле ва е и нвестицията, при която бе заменен остарял маслен кабел с 3 километра и 930 метра нов изсъхнал кабел 110 киловолта.

От сдружението чакат с тази замяна да намалеят повредите, както и възможните повреди да бъдат отстранявани по-бързо. Това е най-мащабният им план за 2017 г .

За 2018 година от сдружението възнамеряват подмяната на още един кабел 110 kV в София, сподели Карел Крал, районен управител на ЧЕЗ за Българи я.

" 39 хиляди клиенти в 45 столични квартала ще разчитат на по-качествено и несъмнено електрозахранване в навечерието Коледните и Новогодишните празници. Благодаря на всички чиновници, които спомогнаха за сполучливата реализация на плана ", добави Петър Холаковски, изпълнителен шеф на ЧЕЗ Разпределение България.

От ЧЕЗ твърдят, че за 12-те години от стъпването си на българския пазар, сдружението е подменило една трета от съоръженият а и загубите по мрежата са намалели на половина.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР