От думите му става ясно, че той се дразни от

...
От думите му става ясно, че той се дразни от
Коментари Харесай

Юнаците От София Ден И Нощ Никога Не Са Подлагани На Подобно Унижение! Един От Най-Известните Български Актьори Ги Попиля!

От думите му излиза наяве, че той се нервира от любимците на публиката, каквито са към днешна дата звездите от „ София Ден и Нощ “. Всички те или най-малко 99 % от тях не са същински артисти, само че се радват на голяма популярност и известност.

Разбира се, други продукции като „ Съдби на кръстопът “, „ Истински истории “, новият филм „ Немезис “ също са мотив за гняв у Владо Карамазов. Във всички тях вземат участие хора, които не са й помирисвали НАТФИЗ.

„ Много ненавиждам, когато непрофесионалисти завземат сферата на експертите. Тези образци демонстрират, че всеки би могъл да стане артист, което не е правилно.

Чувам от тези непрофесионални артисти, че имат театрални школи?! Бих им дал двегодишна присъда в Софийския затвор. Това е съсипване на младежи, тотално комплициране и обезценяване на нашата специалност, за която даваме целия си живот, написа разкрития.ком.

Започваме да ставаме положителни след десетата година в тази специалност. А внезапно идват някакви хора, стават звезди от пошли телевизионни излъчвания за два месеца. И те към този момент се водят артисти, което не е почтено “, не може да се помири Владо Карамазов.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР