От доста време се говори за поредния филм за Джеймс

...
От доста време се говори за поредния филм за Джеймс
Коментари Харесай

Защо изместиха премиерата на Джеймс Бонд

От много време се приказва за следващия филм за Джеймс Бонд , който е с работното заглавие Shatterhand, което към момента нямаме концепция какво значи. Продукцията срещна много компликации, като първоначално не беше несъмнено, че Даниел Крейг ще се завърне в емблематичния облик.
 Ето кой е новият режисьор на Джеймс Бонд
Ето кой е новият режисьор на Джеймс Бонд

Негов сериал започва по Netflix

Това въпреки всичко ще се случи, само че пък през лятото на предходната година Дани Бойл се отдръпна от режисьорското място, което беше следващ удар по кино лентата. Заместник беше открит и той не какъв да е, а Кари Фукунага ( " Истински детектив ", 2016 г.).

Публикация, споделена от James Bond 007 (@007) на Фев 15, 2019 в 3:53 PST

Но има нови проблеми на хоризонта, тъй като премиерата на Shatterhand беше отсрочена с два месеца. Това значи, че би трябвало да забележим Джеймс Бонд в деяние от 8 април 2020 г .

Публикация, споделена от History of Cinema (@historyofcinema) на Фев 20, 2019 в 2:14 PST

Според информация на The Playlist, това отсрочване не е инцидентно, тъй като Скот Бърнс ( " Ултиматумът на Борн " ) е нает, с цел да пренапише към този момент готовия сюжет. В Холивуд Бърнс е прочут като индивида за изключителни обстановки, когато някой филм има потребност от незабавни корекции по сюжета.
 Какво се случва с Джеймс Бонд
Ще почине ли Джеймс Бонд

Нова информация към Агент 007

Подобни незабавни намеси е правил по сюжетите на " Бандата на Оушън 2 " (2004 г.), " Превъзходството на Борн " (2004 г.), " Rogue One: История от Междузвездни войни " (2016 г.), " Вдовици " (2018 г.) и други.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР